HANDELSBETINGELSER

Alle priser i Alex-fortelt er opgivet i DKK samt inkl. moms 25%. Du kan læse om vores leveringsgebyr under afsnittet "levering og gebyr" Der tages forbehold for udsolgte varer, afgiftsændringer samt udefra kommende prispåvirkninger.

Betaling

Betaling pr. bankoverførelse
Når din ordre er indgået, vil du modtage en ordrebekræftelse via en E-mail, med det samlede beløb inklusive moms samt vores kontooplysninger. Når vi har registreret din betaling, sender vi de bestilte varer.

Levering og gebyr

Normal leveringstid er 6-10 arbejdsdage. Leveringen indenfor landets grænser, dagspris 
For levering uden for landets grænser skal du kontakte os for nærmere aftale. 
alex-fortelt@mvb.net

Forbehold

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Forsendelse

Hvis varen ved modtagelse viser tegn på transportskade, skal du som køber selv rette henvendelse til transportøren, Alex-fortelt er ikke ansvarlig for dækning af transportskader.

Fortrydelsesret

Alex-fortelt yder 14 dages returret / fortrydelsesret ifølge reglerne herom i forbrugeraftaleloven.
Fristen regnes fra den dag, hvor du har modtaget det købte, ved aflevering på bopælen, eller ved afhentning på evt. aftalt adresse.

Fortryder du købet, har du følgende muligheder:

 1. Du kan tilbagelevere det købte direkte til Alex-fortelt efter aftale.

 2. Du kan sende det købte retur med en fragtfører. Benytter du dig af denne mulighed, er det
  tilstrækkeligt, at du har overgivet varen til fragtføreren inden for fristen på de 14 dage.
  Det anbefales, at du ved varens tilbagesendelse ved kvittering eller lignende sikrer dig bevis
  for, at du har fortrudt rettidigt.

 3. Du kan undlade at modtage varen eller at hente varen på evt. aftalt adresse.

 4. Medmindre andet er aftalt med Alex-fortelt, skal du selv betale omkostningerne (fragt) ved varens tilbagesendelse.

Det er som hovedregel en betingelse for din fortrydelsesret, at Alex-fortelt modtager varen retur i samme stand og mængde, som da du modtog varen. Varen skal returneres i original emballage.
Er varen ikke komplet fratrækkes et beløb, som svarer til omkostningen ved at gøre varen komplet igen.

Ved kreditering kan køber ikke kræve højere pris end det der er indbetalt. Ved kreditering opkræves et administrationsgebyr på 10% af fakturabeløbet.
Varen krediteres herefter og du bedes vedlægge regnr./kontonr. så vi kan overføre dit tilgodehavende elektronisk.

Reklamationsret

I henhold til købeloven er der 2 års reklamationsret, omfattende fejl og mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Alex-fortelt indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. Omkostninger i forbindelse med ombytning afholdes af Alex-fortelt.

Du skal sende varen til os på aftalte adresse og henvise til fakturanummer samt en beskrivelse af hvad du mener der er galt med varen. Såfremt en reklamation fører til kreditering forbeholder Alex-fortelt sig ret til at foretage fradrag for eventuelt manglende emballage eller tilbehør. Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen er forårsaget af køber, eksempelvis som følge af fejlagtig eller uautoriseret reparation eller brug. Såfremt en vare, der er returneret som garantireparation, intet fejler, vil køber blive debiteret et efter-synsgebyr på DKK 100,- ekskl. moms + forsendelsesomkostninger.

Ansvarsbegrænsning

I det omfang Alex-fortelt i henhold til lov om produktansvar kan gøres ansvarlig overfor køberen, er Alex-fortelt´s ansvar begrænset til produktansvaret, og omfatter således ikke ansvar for eventuelt tabt arbejdsfortjeneste, transportomkostninger, driftstab m.v. Alex-fortelt påtager sig intet ansvar som følge af køberens retsforhold over for tredjemand.

Persondatapolitik

Personlige oplysninger om vores kunder opbevares i 5 år, og bruges kun i forbindelse med opfyldelse af ordrer. Oplysningerne anses som fortrolige og vil ikke blive overgivet til tredjemand. Du kan til enhver tid kontakte Alex-fortelt, hvis du ønsker dine data slettet.

Hvilke oplysninger gemmer Alex-fortelt om dig?

For at vi kan levere varer til dig, skal vi vide følgende ting fra dig:
Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse

 • Vi registrerer IKKE personfølsomme oplysninger om dig

 • Vi giver IKKE dine oplysninger videre til tredjemand

Når du afgiver oplysninger til Alex-fortelt

Når du sender oplysninger til os via websitet, sker dette via ukrypterede forbindelser. Kun når du betaler ved bankoverførelse sker dette via en krypteret forbindelse

Med venlig hilsen
Alex-fortelt